Selamat Hari Raya..Hari Kemenangan Untuk Kita Semua....

Saturday, August 18, 2012 Rahim Aim21 0 Comments




Assalamualaikum warga bloggers....facebook..twitter....n mcm2 agi laman social yg wujud r...esok da nak raye da.....(yakin jer bc nie....kan lom dtetapkan lagi)..law ikut kalendar kat malaysia..esok lar raye..xsalahkan bc kata esok raya??haha..ok2...tahun nie..family bc brya terlalulah sdrhana...coz....adik bc kan baru jgk mnggal time 3 ogos aritu..bagi yg lom bace tntg entry bc tu..nie entrynya...:-


sbb tu lar biasa2 jer...ewm...so tahun nie...baju raya mak wat last minit...hehe....n kuih raya mak xbuat bnyk..tahun nie buat dua 3 jenis jer...yg lbih bli,,,haha..tapi..bukan kuih raya...tahun nie rumah bc wat klainan skit...

kiteorg akn mghidagkan 

1)rempeyek...


2)lekor chip...


3)kurma...


4)kuih cornflakes/biskut cornflakes...


5)kuih bangkit...


6)biskut kacang...
(gambar xdpt di letak coz mak bc lom buat lagi..hehe)

haha....jemput2...jemputlah dtg umah bc...haha..smentara stok juadah time raya masih ada(haha..wat promotion raya plak..)tahun nie baju raya bc warna cokelat(sempat siap baju jer..sluar xsempat...haha..),...raya tanpa sluarlah..oh tidak!!!!!!!!!!!!..haha(gurau jer)...tahun nie mak ckp..pkai jer sluar slek hitam dgn baju tu dlu..ti mak siapkan sluar baju raya nya..(fuh..slamat.....nasib baik x sparuh bogel time raya..haha)....


korang msti bnyk kan koleksi baju raya tahun nie??ada bc dgr sampai 4-5 helai..btol ker???ada plak yg da wat preparation raya sjak awal ramadhan lagi...btol x??n xlpew jge..ada yg da simpan da lagu2 raya sjak awal ramadhan lagi..ada yg bli..ada yg download...tol x??law bc..bc prefer download jer..haha...ada yg awal2 agi da plan nak tukar header blog tuk raya lar....wat posting tntg raya lar..promote itu promote ini tntg promosi produk n brgn masing2 kat blog n mcm2 agi r.....

raye2 jgk....duit msti masuk..haha(kutip duit raye byk2...)..jgn membazir..simpan la untuk masa akn dtg....(pesanan ikhlas nie)....

bagi yg nak balik kg tu..nie psanan ikhlas drpd bc....Pandu Cermat..Jiwa Selamat...Pandu Tak Cermat...Jiwa Melaayng lar Wei!!!...haha...ok2...n pling penting..jgn lupe men mercun..law bley...men lar yg power2 cam mercun bola....bukan per..ada di kalangan korang kan tringin nak mrasa braya kat hospital....tol x???xterkecuali adik2 korang..adik2 sdara korang..xpun anak2 korang..kan2???egtla..mercun tu merbahaya....wat pe bazir duit???ibarat hisap rokok??membakar duit...faham kan mksd bc????

So...Oleh krana esok pn nak raya..bc nk ucapkan....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN

Daripada  :-

BC SEKELUARGA...............


ADIOS...............MAASSALAMAH........................................

0 orang telah tinggal komen: