Perjuangan STAM baru sahaja tamat....

Wednesday, October 24, 2012 Rahim Aim21 0 Comments


LAST PAPER : HIFZ AL-QURAN DAN TAJWID(gambar di atas)


Assalamualaikum......bc agak lama menyepi dari dunia blog..x bermakna bc da xwujud..da lama x menulis...xbermakna bc xdew idea nak menulis.....lama x update blog..xbermakna bc da xdew kat dunia nie..sebenarnya..bc pi berperang!!!!hehe(ayat kena gempak2...)...perang dengan exam paper stam lar....hehe...stlah hampir 9 bulan lebih blajar..akhirnya....exam pun knalah di lalui...hehe...

exam bc actually start pada 16 oktober yang lalu n baru je berakhir smlm 23 oktober yang lalu....nie bc nak habaq sikit kat geng2 smua...slama ni bc lek2 jer...tidur malam..bangun pukul 6.....tapi....time exam2 airtu...bc sggup taw bngun pkul 4 pagi smata2 nak study....terpakse berjuang menangani ngantuk plak..huhu...tapi xmgapew...demi masa depan..haha(berwawasan kan bc nie??)....

papewpon...now i`m free!!!!!free from exam!!!!free from high school!!!!but one thing for sure..i didn`t free from....i didnt free from my duty to Allah,Islam n my family...that`s for sure...this duty is my responsibility....n i must take good care of it(ok x bc speaking??)....LOLZ...

so exam da tamat..zaman sklah menengah da abes.....skrg....perlu lar buat projek...(projek baik punya)...haha...yewlar..xkn la nak makan tidur makan tidur je kat rumah untuk 8 bulan lbih yang akn datang kan???xkan nak jadi penganggur yang berjaya plak??(ok pew..kerjaya penganggur adalah kerjaya yang mudah orang dapat..haha)....tengoklah..mungkin nak wat sdikit perkhidmatan formatting laptop or software....n paling penting!!!!!bc akn slalu rajin berblog pas nie....so watch out for my new entry k??haha...n akn rajin update software2 terbaru yang akn membantu korang sdkit sbnyk dalam penggunaan lappy kesayangan korang tu...


My Quotes for u guys:


              Listen to your heart...
                             it is better than listen to your mind....


ADIOS.................MAASSALAMAH........................

0 orang telah tinggal komen: