2012 is memory..here come 2013......

Monday, December 31, 2012 Rahim Aim21 0 Comments

Asssalamualaikum...huhu..adakah bc agak lambat tuk post entry ni???ewm.....bc nak jugak post tentang tahun baru..azam baru...n mcam2 baru lagi la cam geng2 blogger yang lain..haha....sebelum tu..bc nak tunjuk satu perkara lawak kat geng2 semua..


agak2 korangla kan..sedara bc ni..saje atau dia btol2 tak taw???bc konfirm..dia tak tengok kalender.muahaha...ok...enough of meraban....bila cakap tentang tahun baru....mesti geng2 semua akan bercakap tentang azam baru kan??mcam2 azam baru yang korang ada...maybe salah satunya ada kat bawah ni :

1)nak rumah baru
2)nak lebih kaya
3)nak beli kereta baru
4)nak jadi anak yang soleh,taat kepada ibu bapa

nak itu la..nak inilah...mcam2 la yang geng2 nak..btol kan??bc pun ada jugak azam tahun baru...azam tahun baru bc yang paling utama adalah sbgaimana disebut dalam doa iftitah:

sesungguhnya..solatku..ibadahku,hidup dan matiku...hanya lah kerana Allah..Tuhan sekalian alam...

ada x yang sama azam mcam bc ni??law xdew..cepat2 la ubah azam korang mcam bc..bukan ape...ianya kan lbih baik..hehehe...

bc pun ada azam lain jugak..sebelum tu...bc nak gitaw...azam bc tuk 2012 da pun tercapai(maksud bc..azam sampingan la...)iaitu..jeng...jeng..jeng....


hah!!!ni la azam bc....bc nak berblogging..dari awal tahun lagi bc nak berblogging..tapi..tahla...xpandai la..huhu....ingatkan susah sangat blogging ni...Alhamdulillah..Allah permudahkannya...tq untuk semua yang post tutorial kat blog masing2 cara nak cantikkan blog....hehe..credit ni untuk korang semua...SAYANG korang semua...haha..


ni yang kedua azam bc..untuk dapatkan follower 100 orang...tapi..Alhamdulillah...terlebih lebih plak...tq untuk semua followers bc....bc hargai korang....(kebanyakannya hasil blogwalking..hehehe)..tapi papepun..trima kasih.....pd asalnya bc hnya ada 3 orang je followers....bile bc modified blog bc....(menjadi semakin comel n cantik..haha)...baguslah..ada yang berminat nak bace n follow...

untuk pengetahuan geng2..bc mula aktif berblogging pada bulan 7 tahun 2012....(baru lagi kan??)kire junior lagi la dalam berblogging ni...law ada salah silap..mintak tunjuk ajar ok??

untuk azam tahun baru 2013 ni...bc ada azam baru untuk diari blog bc ni...bc nak tambah followers banyak2....target bc mungkin 200 orang pun da ckup(korang tlongla k???add la bc ni..realisasikanlah azam bc ni...huhu) n bc nak buat entry yang bermanfaat buat korang semua bace n share dengan kawan2 korang...mane la tawkan....ilmu kan bila di kongsi...bertambah-tambah pahala kita.. :-).....

azam tahun baru bc yang lain adalah..bc nak lalui pengalaman yang menarik sepanjang tahun ni agar bc dapat catattkan dalam blog bc ni akn ape yang bc lalui untuk geng2 smua bace..hehe(saje nak buat geng2 jelez..hahaha)

ok...malam ni bc tak buat quotes untuk geng2..tapi ucapan khas buat geng2 semua... :-)....hope u all like it..


hehe..sorry taw kalau x cantik....huhuhu...hope geng2 semua suka la ok??sayang korang semua(ups!!!sorry..jadi lelaki gedik sekejap..haha..sekejap jewr..huhu)...

Selamat Malam geng..hehe...................

ADIOS.................MAASSALAMAH...........................

0 orang telah tinggal komen: