Malam Perpisahan Pelajar2 STAM 2012

Thursday, October 25, 2012 Rahim Aim21 0 Comments


Assalamualaikum!!!!entry kali nie kesinambungan drpd entry sblum nie iaitu perjungan stam baru sahaja tamat.....untuk pengetahuan geng2 semua....majlis nie di adakan pada sblh malamnya after isya` di dewan yang serba indah iaitu DEWAN AS SALAM...nak kata sedih time majlis nie..xjugak...coz pd bc....ianya bukanlah sekadar perpisahan..tetapi ianya adalah permulaan bagi sebuah persahabatan....coz..walaupun slps nie kiteorang da x berjumpa...tapi..andai dtkdirkan kami bersua kembali..ianya akn lbih mnguatkan ukhuwah persahabatan di antara kami lagi selepas ini...INSYAALAH...walaupun hakikatnya...ramai yang xske bc kat skolah....ewm(bc pon xtaw knapew..apewlah dose bc pada diorang)....tapi x mgapa....high school is over right???hehe...lantak pi lar sama diorang..hahaha..(joking)...

nie sdkit sbnyk bingkisan gambar sepanjang majlis tersebut:




2 gambar di atas adalah gambar b-b-q chiken wing..
p/s:
majlis da abes pon x siap2 agi masak..ish3






gambar2 di bawah adalah semasa di dalam dewan:









gambar di bawah nie plak...time nyanyi lagu 1st edition ft aizat amdan-perpisahan...sempena lagu tema majlis malam tu..:



p/s:
sorry camera xberapa jelas coz guna phone jew...

gambar kat bawah plak gambar after majlis:








kalaw geng2 perasan..(kalawlar...)kan gambar di ats ada prop warna pink seakan purple gitu...itu prop pengantin yang di sewa..hehehe(blom ape2 da guna prop pengantin..adoyai..)..n law geng2 prasan jgak..gambar bc langsung xdew dlm entry kali nie...huhu...(sdih la jgk..xdew yang nak amek gambar bc..)..tapi xpew..cam yg bc kata...bc pn xtaw..napewla ramai yg xske bc..tah pew la dosa bc...tapi xpew..asal diorang hepi..bc pn hepi..buang yg ngatif..jadikan ianya pembakar smgt untuk trus maju ke hdpn...

P/S:
     sorry coz gambar byk yang xjelas....amek pn gna phone galaxy y jer...law gaxy lain mungkin lagi ok kot??haha...maybe nak bli phone baru lar ujung taun nie..haha....idup kita nie..xkn sempurna tanpa kawan2 di sisi..coz mcm2 warna n corak yang dtg drpd mreka untuk mewarnai khidupan kita....

my quotes for u guys:
   

wash out the negative thingking from your mind`s...........
change it into something 
that can change your life forever.........


ADIOS..............MAASSALAMAH...................

0 orang telah tinggal komen:

Perjuangan STAM baru sahaja tamat....

Wednesday, October 24, 2012 Rahim Aim21 0 Comments


LAST PAPER : HIFZ AL-QURAN DAN TAJWID(gambar di atas)


Assalamualaikum......bc agak lama menyepi dari dunia blog..x bermakna bc da xwujud..da lama x menulis...xbermakna bc xdew idea nak menulis.....lama x update blog..xbermakna bc da xdew kat dunia nie..sebenarnya..bc pi berperang!!!!hehe(ayat kena gempak2...)...perang dengan exam paper stam lar....hehe...stlah hampir 9 bulan lebih blajar..akhirnya....exam pun knalah di lalui...hehe...

exam bc actually start pada 16 oktober yang lalu n baru je berakhir smlm 23 oktober yang lalu....nie bc nak habaq sikit kat geng2 smua...slama ni bc lek2 jer...tidur malam..bangun pukul 6.....tapi....time exam2 airtu...bc sggup taw bngun pkul 4 pagi smata2 nak study....terpakse berjuang menangani ngantuk plak..huhu...tapi xmgapew...demi masa depan..haha(berwawasan kan bc nie??)....

papewpon...now i`m free!!!!!free from exam!!!!free from high school!!!!but one thing for sure..i didn`t free from....i didnt free from my duty to Allah,Islam n my family...that`s for sure...this duty is my responsibility....n i must take good care of it(ok x bc speaking??)....LOLZ...

so exam da tamat..zaman sklah menengah da abes.....skrg....perlu lar buat projek...(projek baik punya)...haha...yewlar..xkn la nak makan tidur makan tidur je kat rumah untuk 8 bulan lbih yang akn datang kan???xkan nak jadi penganggur yang berjaya plak??(ok pew..kerjaya penganggur adalah kerjaya yang mudah orang dapat..haha)....tengoklah..mungkin nak wat sdikit perkhidmatan formatting laptop or software....n paling penting!!!!!bc akn slalu rajin berblog pas nie....so watch out for my new entry k??haha...n akn rajin update software2 terbaru yang akn membantu korang sdkit sbnyk dalam penggunaan lappy kesayangan korang tu...


My Quotes for u guys:


              Listen to your heart...
                             it is better than listen to your mind....


ADIOS.................MAASSALAMAH........................

0 orang telah tinggal komen: