Surat : MAAF DARI HATI~

Monday, February 25, 2013 Rahim Aim21 0 Comments

Assalamualaikum!!!!wassap2!!!hello3!!!!(saje jadi gile sekejap)..rindu bc tak???(mesti dalam hati jawab.. TAK!!!!)..hahaha....da lama kan bc menghilang??kan3???bc bukannya ketandusan idea nak menulis..cuma...bc bz la dengan kerja......siang da kerja jadi cikgu..malam part time burger plak...(jual burger??sedap ke bc masak???)..haha..bc assistant je...tukang bungkus burger je..hahahaha...(owh..baru taw)....ok...arini bc nak citer tentang satu surat....surat ape plak ni??mesti surat cinta kan???haha...eh..xdewla..surat kemaafan je....nak tahu lebih lanjut..bacelah surat kat bawah ni...


ups!!!salah gambar plak!!(saje je tu..nak tayang jam baru)..muahaha...twin G-SHOCK...ape mcam....sweet x??bc beli khas buat si die..(satu lagi sape punye??)..bc punya la...ekekeke....hehehe...sorry2....kat bawah ni hah suratnye..ekeke....


hah!!!apemcam???terbaikkan suratnya??muahaha......akhirnya.....dia sedar pun..muahaha...(jahat kan bc ni??))..hehehe....nampak x ada bahagian yang di blurrkan??haha..tu atas permintaan dia....takkan la geng2 xtaw....law surat kiriman rasmi bahagian tu ada ape kan?ekekeke.....so.....bc hepi sebenarnya....(hati berbunga-bunga..)..ekekeke....dia ada mintak surat balaz..tapi...bc tak tau la nak balas ape....so bc balaz la melalui blog bc ni...hehe..


hah....i forgive u....itu yang mampu bc katekan buat si die....hehehe...hah!!papepun..tq tuk semua yang doakan kami..mungkin inilah hikmah Allah....kan3???putus...tak bererti pergi selamanya..tapi mengajar erti cinta..betul tak???mengajar erti memahami..betul tak??membuatkan kita kita sedar.....betapa pentingnya dia dalam hidup kita..kan3??.....ekekeke.....insyaAllah...bc akan berjumpa dengan dia xlama lagi..buat pertama kalinya...bc akan berdepan dgn dia....bc nak serahkan jam tu sendri kat dia n hope..die sukela jam tu...:)....bile bc nak jumpe dia??wat pe bc gtaw geng2 semua..ti ada plak yang jadi spy..hahaha...xpasal-pasal paparazi datang(da macam artis plak..) :)....ekekeke....


untuk pengetahuan geng2 semua....si dia sangat meminati teddy bear.....so...bc plan..suatu hari nanti(bukan sekarangla..bc masih blom mmpu lagi..huhu)...bc nak belikan dia sekumpulan teddy bear lebih kurang mcam gambar di atas........haha...cuma..bc takut ti....dia da x nampak bc da after dapat teddy bear2 tu...yewla...mata tgk teddy bear je kan.huhu......ekekekekeke(berangan je ni..tak tawla bile bc mampu belinya..huhu)....


papepun..bc syukur pada Allah......tq Allah.....n terima kasih juga buat si die.....betul kata orang:

"TIADA ORANG MAMPU LARI DARI KESALAHAN"
"BELAJARKAN UNTUK MELUPAKAN DAN MEMAAFKAN"

as the conclusion.......bc berharap..pas ni kiteorang da xdew masalah lagi da...tq untuk semua yang sentiasa mendoakan kami....korang nak Quotes.???tu yang kat atas tu...tulisan merah..Quotes dari bc la tu.hahaha...

ADIOS.............SMILE ALWAYS................MAASSALAMAH.....................


0 orang telah tinggal komen: