Otak Tepu,Mata Mengantuk 2

Saturday, October 19, 2013 Rahim Aim21 0 Comments

Assalamualaikum semua!!!This is the second part for OTAK TEPU,MATA MENGANTUK!!!(xsgke ada second part..haha)...errr..Hari ini..BC n team mates BC yang semalam PERGI The MINES!!!alar....kat Seri Kembangan tu..alar...yang tu lar..hahaha(BC baru frist first time weyh pergi situ..teruja gilewr)..OK!!!tujuan utama BC and the gang pi sana adalah untuk shooting sebuah SKETSA PENDEK untuk assignment subjek arab kiteorang..(Bukan untuk melepak ok??BC baik taw..)..

So,kami pun memulakan sesi rakaman di KFC the MINES...Sehingga satu tahap,kami lihat,pekerja2 KFC tu naik menyampah dengan kami..haha..mana x nya..dudk kat KFC,buat a LITTLE BIT BISINGS then x mkn ape2 kat KFC...at the end,me and my pal,AMIN HAMDAN buy 2 drinks from KFC.BC pun blilah air AIS LEMOND TEA manakala member BC air PEPSI je..


So,hasil penat gigih,jerih perih yang tiada kaitan dengan JERING....Sketsa Pendek tersebut berjaya di rakan dengan JAYANYA!!!(Alhamdulillah)..Rakaman yang dilakukan hampir 7 jam lebih itu bakal dimuatkan dalam video yang hanya BERDURASI 8 ke 12 minit sahaja(OMG)...rakaman punyalah lama,tapi hasil kerja sekadar 8 minit jer??!!!huhu,itulah lumrah seorang penerbit FILEM kecil-kecilan seperti kami....hahaha..walaupun filem pendek itu skdr untuk tatapan LECTURER and rakan2,skurangnya...tetap ada penonton!!(kau ada??!!haha..)

Why otak BC tepu time ada kat MINES?sebab banyak sangat gelak ketawa....(Sebab tu jewr?)..yewla...da la kna hafal skrip dalam BAHASA ARAB..(bukan tamil,bukan cina,bukan-bukan pun sama)...Bile nak terjemahkan dalam bentuk perbualan,ada yang lupa lah,ada yang blank lah and macma2 lagi lah.....(BC pun sama je,xterkecuali..huhu)..


So,after that..mata pun start mengantuklah kan?sebab banyak sangat gelak,OTAK PUN DAH JADI TEPU...huhu....TiMe tu dalam fikiran BC nak cepat2 habiskan rakaman2 tersebut..(Penat kot..huhu)...

-AMIN KERUGIAN RM1 DI KERUSI REST AND GO-

itulah kenyataannya....Al-kisah,kan kerusi tu,bile kita masukkan RM1,ia akan bagi urutan kerusi ke badan(K2b,haha)..tapi...nak dijadikan CHERITA,duit kerusi tu telan,urutnya x jugak..hahaha..KASIHAN!!!


.Kenyataan kedua lagi lah memeritkan kiteorang semua,tetiba dapat info kata ENGLISH ada satu assignment yang perlu disiapkan serta dihantar sebelum pukul 11 lebih malam ni jugak!!!Pergh!..perit beb....nasib baik kami sempat balik ke USIM(inilah U tempat BC blajar..haha)..untuk beronline bagi SUBMIT kerja kami di internet...(Alhamdulillah)....

cukuplah aktiviti BC pada hari ini...eh!!jap3!!ada lagi satu aktiviti yang BC n AMIN buat,Kami punyelah berSEMANGAT waja ingin siapkan assignment ENGLISH dengan menggunakan internet BERKELAJUAN TINGGI...after je sampai USIM dari KTM Nilai..kami terus balik blik,amik lappy and chager terus menuju ke Fakulti Kepimpinan Dan Pengurusan(FKP) yang kami sayangi walaupun baru sebulan lebih kami berada di sini...Try punya Try untuk menembusi password serta username WIFIFKP..akhirnya kami mnyerah kalah..

Akhirnya...terpakse jugaklah kami guna wifi USIMKK1..antara wifi yang kelajuannya ibarat kura2 yang mengejar arnab tanpa letih serta penat jemu bertamu dihati..hahaha...

So...I think,thats All for you guys(girls also..)..Now!!!i just want to rest my eyes....nilah jadinya bile Otak tepu,Mata Mengantuk....

Sebelum tidur,ni ada quotes untuk semua petikan dari lagu LP - Castle Of Glass :

CAUSE I`M ONLY A CRACK IN THIS CASTLE OF GLASS,
HARDLY ANYTHING THERE FOR YOU TO SEE,
FOR YOU TO SEE.

SLEEPY PRINCE CHARMING.....MAASSALAMAH.....

0 orang telah tinggal komen: