Otak Tepu,Mata Mengantuk

Friday, October 18, 2013 Rahim Aim21 0 Comments

Assalamualaikum to all readers!!!Actually,lama da BC tak update blog ni.Bukan pe,hanya kerana kebodohan BC yang xdapat dielakkan(Geram plak pada diri sendiri,huhu)....BTWY,hari ini,BC kembali untuk berkongsi ChErItA...UPS!!FIRST OF ALL :

BC SUDAH BERGELAR MAHASISWA!!!

Yup..itulah kenyataannya..(nampk x,btapa lamanya BC x update blog..haha)....Nasib baikla BC tak lupa password blog(kalau x,aniaya diri sendiri jewr)...FYI,sebelum ni,ada kenalan2 BC tegur gaya penulisan BC,tapi,bile difikirkan semula,setiap orang berbeza..(betulkan????)So,apakah dengan gaya peulisan sebegini menunjukkan BC x matang?Menunjukkan BC perosak BAHASA MELAYU?huhuhuhu...



Ok,,enough of MERAPU....berbalik kepada TAJUK BESAR BC pada hari ini,OTAK TEPU,MATA MENGANTUK actually berkaitan dgn group discussion BC pada malam ni..(hahahahahaha...saje nak gelak)...Geng2 semua bayangkanlah,da la tak dew angin ribut petir serta Hujan yang membasahi bumi,tetiba je dak pompuan dari ahli Group BC mengatakan adanaya DISKUSI pada jam 10.00 MALAM TEPAT TAK LEBIH TAK KURANG(tokok tambah je tu..haha)..Da la time tu BC n member BC pi lepak kedai nasi KANDAR....(SABAR ITU SEBAHAGIAN DARIPADA IMAN)..

Nak tak nak,pergi lah jugak dengan rela hati serta ihlas niat kerana Allah(Cewah!!)...Then,nak dijadikan cerita,rupe2nya,dak2 pompuan tu a litttle bit misCOMMUNICATION..mana tah diorang dapat maklumat agar DISKUSI diadakan(Wallahua`lam)...

Mende panjang lebar BC punya muqaddimah ni?xdew kaitan dgn tajuk r....(adoyai..)..Ok2,tadi,time DISKUSI dijalankan,macam2 cadangan keluar dari benak fikiran masing2...Kami ditugaskan untuk membuat kaji selidik berkaitan MASYARAKAT MINORITI SIAM DI KELANTAN.....(kelantan la weyh!!jauh tu..)..So,nak taknak,kami skumpulan kena lah pi Kelantan..

PERBINCANGAN yang diadakan hampir 2 jam tadi,makin lama makin buat BC jadi mengarut..mana taknya...makin lama,makin pelik-pelik cadangan yang diutarakan...Makin lama makin TEPULAH otak BC....Baik2 informasi dapat diterima akal..Akhirnya informasi tu terpaksa pergi kerana memory HANG!!!So,bila jadi macam tu,konfirm!!!Mata BC jadi MENGANTUK!!!



Argh!!!time menulis ni pun BC rasa otak BC dah TEPU GILEWR2!!!....Mata makin lama makin tertutup rapi....Tapi,demi geng2 semua!!!BC sanggup menulis ChErItErA ini untuk anda semua baca...

QUOTES :

THE cycle of life,
What GOES up,
GOES down...

THINK POSITIVE.......MAASSALAMAH.........

0 orang telah tinggal komen: