Exam OH exam...

Thursday, November 14, 2013 Rahim Aim21 4 Comments



Assalamualaikum...pernah x suatu saat...kita merasakan..kita malas gile2??hinggakan kita rasa semua yang kita buat...serba x kena...hurm....SAYA kan..rasa MALAS SANGAT x99 nak study..huhu.....rasa macam x best je baca buku..kan bagus kalau otak kita ni macam Laptop..huhu...bleyla kita browse all over the internet....then download setiap jawapan yang kita perlukan....SO..secara automatic la kan....memory kita akan dapat simpan n proses jawapan yang kita perlukan dengan mudah... :)

Bila cakap tntg exam je...mulalah masing2 study gile2....ada yang tidur lewat la..ada yg plan nak berbincg dalam dewan peperiksaan la...n paling truk..bawak TOYOL dalm dewan exam...(korang mesti taw mksud saya kan??haha)..So...mcm2 care lagilah yang korang bakal buat...Saya BUDAK BAIK...JUJUR PLUS AMANAH TAW...(hehehe..terpoyo plak...)

3 daripada 6 subjek yang saya ambil di Universiti telah saya hadapi peperiksaan yang yang disedoakan..(exam mid-sem je kot..)..so..tggal 3 paper je lagi..hari ini..maybe..saya kan mghadapi lagi 2 paper...huhu....WISH ME LUCK OK??saya tahu..korang semua baik2 blake...(harap termakan pujilah..haha)..



Dari segi pointer..saya target xtinggi...cuma target yang sy harapkan adalah 3.5 ke atas....(hahaha....poyu..)..semoga..segalanya dipermudahkan Allah....malas x malas no. 2..yang penting....buku ttp kna bace..hehehe...

Quotes untuk semua... :

Bila kita rasa kita lemah,
Ingatlah,bukan bererti kita perlu mengalah,
Tetapi,kita perlu bangkit dan jangan menyerah.

.......Maassalamah........

4 comments:

  1. Lagi best kalau boleh google then boleh ctrl+f je..confirm semua pass kalau otak camtu..hehe..apepun Good Luck for your exam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mang la best..kalaulah semuatu betol..hahaha..(kalau la kan,,ngee..)...tq for ur wish Azhafizah...hehe.....

      Delete
  2. hmm... walaupun exam awk mungkin da atau belum habis, good luck ea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal satu paper lagi.. tq for the wish....hehehe..... hari ni xnk tumpang minum pape ke?haha

      Delete