STRESS!!!!

Monday, November 18, 2013 Rahim Aim21 0 Comments

Assalamualaikum....korang pernah tengok RUNNING MAN x??haha..so..kalau pernah..korang mesti knl mamat di bawah ni.



haha..nama dia dalam RUNNING MAN adalah Kang Gary...(nama betul tahla..lupa plak..)..tapi kan..hari ni..bukanlah saya nak bercerita tntg RUNNING MAN mahupun GaRy..saya cuma nak cakap...saya STRESS!!!yes...stress dengan kelajuan WIFIKK1 yang laju ibarat siput yang sedang berlumba 100 meter...haha...

STRESS sangat2 la weyh....nk open FB..nak open BLOG..smuanya kna tunggu page loading....huhuhu...(sakit aty titew...huhu)...sekarang ni pun,time menulis CERITERA ini...saya stress gile2....hahaha(Gelak x ikhlas...)kekadang saya rasa macam nk campak je laptop member2 saya.(ye la..xknla nak campk laptop sndri kan??hehe...)....

(-_-#)....

Btwy......ape2 pun....kelajuan WIFI ini mengajar saya erti bersabar...erti kasih sayang,erti cinta dan sebagainya...(hahaha.....takde kaitan)...takpe2...huhu..masuk hari ni..da dekat 3 hari SAYA delaykan untuk update blog..n masuk hari ni jugak....da dkt 3 hari saya tulis...tapi x siap2 entry ni..huhu...SOB2... (Y_Y)..

Ewm....Hari pun da larut malam....So..jom kita semua tidur...... :)

Quotes untuk semua :

Takdir itu Milik Sang Pencipta....
Kita hanya merancang,tapi dia yang menentukan segalanya....

Sweet Dreams To All......MAASSALAMAH.....




0 orang telah tinggal komen: