Gadget Baru Dalam Hidupku

Thursday, October 30, 2014 Rahim Aim21 6 Comments

Assalamualaikum readers.... Thank you because sudi baca blog yang "ENTAH APA-APA ENTAH" ni. So now, i want to share a happy story that happend into my life to you guys/girls/uncles/aunty/whoever that always supporting me and also a new comer supporter, and also non supporter...

Akhirnya, impianku tercapai jua. Sungguhpun sekadar "PENGGUNA KEDUA", hatiku tetap gembira segembiranya. Bahagia sebahagianya. Wajahku tersenyum girang, hatiku bak burung yang sedang terbang. Akalku seakan tidak percaya dengan realiti yang berada di hadapan mata. (BERSASTERA MELAYU SEKEJAP)



DSLR CANON 600D


6 orang telah tinggal komen:

Stoppage Time!!!

Wednesday, October 01, 2014 Rahim Aim21 0 Comments


YOU ARE IN STOPPAGE TIME ZONE,
PLEASE SIT AT YOUR SEAT AND DO NOTHING...


Assalamualaikum!! A very good evening to all... Macam mana kehidupan HANGPA semua pada hari ini? Menarik atau membosankan?? Bahagia atau KUCIWA??? RAJIN ibarat calon suami/isteri mithali atau MALAS bak pengemis jalanan??



Apa perasaan korang andai korang ada kuasa untuk menghentikan waktu?? (Actually, it`s wrong for us to think like that because all power are own by our god, ALLAH).. Ianya sebagai contoh ok?( Hope kalau contoh tu, tak apa lah ye?)... Andai kita boleh hentikan waktu, mesti setiap hari kita akan hentikan waktu.... Dekat bawah ni, sebab-sebab kenapa aku nak hentikan waktu :

0 orang telah tinggal komen: