EFG : New FAMILY, New BEGINNING

Monday, April 27, 2015 Rahim Aim21 34 Comments

Assalamualaikum dan salam ceria buat anda-anda semua yang berada di luar sana, sama ada yang baru siap makan atau baru sahaja melabuhkan tubuh di atas sofa empuk di hadapan kaca televisyen, sama ada yang sedang menunggu pesanan makanan mahupun yang sedang berwudhu`, salam ceria dan girang buat korang semua.

Hari ni, aku berpeluang menyerai suatu family(KELUARGA) baru di alam maya yang mungkin akan dibawa ke alam semester( bergantung pada taraf hidup) yang bakal memberi impak yang ganas dan besar di dalam hidup aku....





#BUKAN SEMBANG KOSONG
#TYPO ITU COMEL
#EXCHANGE FEED GROUP

Alhamdulillah....Aku ni kira NEWBIE dan junior dalam family EFG ni, tapi dah macam sepuluh tahun kenal dah depa semua ni :)... Tanpa membuang masa, Mai aku kenalkan depa kat korang semua mengikut no. turutan ahli : Nampak tak?

1.(Irra)
    www.irrayyan.com 
2.(Anis)
   www.adnan-daughter.blogspot.com
3.(aRz)
   www.arzmoha.com
4.(Nani)
   www.cikmanissweet.blogspot.com
5.(Bonde)
   www.kumahuitu.blogspot.com
6.(PCL)
   www.nazlee.com 
7.(Lya)
   www.akifimtiyaz3.blogspot.com
8.(Ewan)
   www.wayneharraz.blogspot.com 
9.(Ana)
   www.anajingga.blogspot.com 
10.(Lela)
   www.isolabellaz.blogspot.com 
11.(Dayah)
   www.kanvaskehidupanku.blogspot.com 
12.(KC)
   www.memburucintamu.blogspot.com 
13.(Sha)
   www.awansayatasana.blogspot.com 
14.(CC)
   www.cikcandysour.blogspot.com 
15.(Aina)
   www.nikainaa.blogspot.com 
16.(Aisya)
   www.jindrisska.blogspot.com 
17.(CN)
   www.cekgunorazimah.com 
18.(Aami)
   www.shamieraosment.com 
19.(Mimin)
   www.miminadam.blogspot.com 
20.(Syira)
   www.syirasophie.blogspot.com 
21.(Eny)
   www.enyabdullah.com 
22.(Ain)
   www.dramaticuniq.blogspot.com 
23.(FR)
   www.notapurba.blogspot.com 
24.(Khaty)
   www.khatyaiman.blogspot.com 
25.(Azi)
   www.mirabeads-azi.blogspot.com 
26.(CikT)
   www.latitude292.blogspot.com 
27.(KG)
   www.eryati.blogspot.com 
28.(Efa)
   www.ibuadambatrisya.blogspot.com 
29.(Mia)
  www.diariemil.blogspot.com 
30.(Angah)
   www.diarijejakahangat.com 
31.(Nizam)
   www.bahejabella.blogspot.com 
32.(Rara)
   www.safurara.com 
33.(Sue)
   www.notaharianmama.blogspot.com 
34.(Mas)
   www.masturadin.com 
35.(PapaG)
   www.papaglamz.com 
36.(Acik)
   www.akupenghibur.com 
37.(Rahim Aim)
   www.rahimaim.blogspot.com


 Nampak tak? Nampak tak? Can you guys / girls see it? See with ur eyes... Aku di kedudukan terakhir yang membawa maksud aku NEWBIE gile dalam family EFG ni... Sebab aku baru masuk hari ni.. Hehehe.... Untuk semua warga EFG... sila beri tunjuk ajar ya? Dan tetapkan niat.. kita berkenalan dan berukhwah, adalah kerana Allah... :)..

Selamat malam abcd EFG hijkl.... sekalian

Adios,,,,,,, MAASSALAMAH... :)

34 comments:

  1. selamat datang ke group Efg..

    #efg34..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak amboi siap #efg34... insyaAllah..saya akan ingat..

      Delete
  2. hai aim #3 datang singgah. Semoga lebih berjaya dalam blogging menerusi EFG. Kita sama-sama membantu satu sama lain.Insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.... +aRz MoHa... begitulah hendaknya ya? keep support each other... that`s for sure...

      Delete
  3. Replies
    1. Hai Friday..... Ahha, tq sbb sudi singgah ke blog ambe yg xsberapa ni..:)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih kak Khaty...terima kasih sebab singgah :)

      Delete
  5. Welcome to big family #EFGAwesome ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahha.. Thank You cikgu.... let`s be awesome together in the EFG family :)

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih acik... hehehe... keep in touch oke?hehe

      Delete
  7. Salam Ain..kak lya sggah sini..all the best bersama efg..happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak lya.. its AIM not AIN..hehehe.... happy blogging for you too :)

      Delete
  8. Replies
    1. Thanxk Cik iput.... Happy blogging with #EFG

      Delete
  9. Replies
    1. Ola Kak Eny... tq sebab sudi singgah...... Terima kasih atas ucapan tu :) Happy blogging with #EFG

      Delete
  10. Welcome to EFG....akak pun newbie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak AS... huhu.... tak apa... newbie akan jadi oldbie jugak nanti..haha... Happy blogging with #EFG

      Delete
  11. selamat dtg ke famili yg kecoh ni . #efg

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lela..... Family yang kecoh lagi havoc... macam2 prangai ada... Happy blogging with #EFG

      Delete
  12. sorry terlambat sudah nak ucapkan kata-kata selamat datang... hehehehee..
    #EFG Bukan Sembang Kosong.. Awesome...!! :)

    selamat menyertai keluarga besar ini.... #typoiscomel ...kikikikii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de maknanya terlambat kak.. hhehe... tq atas ucapan tersebut dan tq sbb sudi singgah :)
      #EFG Bukan Sembang Kosong.. Awesome...!! :)
      #typoiscomel

      Delete
  13. welcome to EFG, bila pcl masuk sini maknanya Rahim.dah berada dalam blog list pcl..sebahagian family kita rapatkan silturrahim di #exchangefeedgroup .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PCL..sudi2 singgahlah lagi.... InsyaAllah... kita akan bertambah rapat adri hari ke hari :)...
      #EFG Bukan Sembang Kosong.. Awesome...!! :)
      #typoiscomel

      Delete
  14. hai along... amy j singgah sini :P ahahahaha... baru join juga.... baru nak kenai2 smua blogger. ramai lg rupanya x kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat datang Kak Amy J... ahha.... Bereknalan dan beramah mesralah sesama kita di #EFG... :)

      Delete
  15. selamat maju jaya bersama typo efg. muahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. #TypoItuComel.. Ahha... Selamat maju jaya buat semua warga EFG... thank you sudi singgah Aina.. :)

      Delete