SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Saturday, May 02, 2015 Rahim Aim21 40 Comments


Assalamualaikum buat semua para bloggers di luar sana dan juga sini.. Jom pakat sertai SEGMEN daripada blog PAPAGLAMZ.... Tujuannya ?



Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.
Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.
Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.
Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger.

Jadi ape lagi? Cecepat klik banner atas tu untuk join ok ^_^

CC : Sumber tujuan dari blog http://maisarahmyblog.blogspot.com

Disebabkan kemalasan diri dalam menulis sebab serta memikirkan asbab segmen tersebut diadakan, along dengan ini telah menyalin serta melekatkan (COPY & PASTE) info dari blog kawan along. Jangan lupa buka ok blog PapaGLAMZ dan juga blog Kak MAISARAH.

Peace yaws...

Adios buat para bloggers... MAASSALAMAH....

40 comments:

  1. selamat bercatwalk along :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berCATWALK juga kak Amy J.. ahha... Cat Walking through blogging :)

      Delete
  2. Salam...rahimaim.... salam perkenalan... Saya dari segmen yang sama. Ada masa jom singgah dan berkongsi info. Semoga berjaya ....buat anda dalam segmen jom catwalk bersama papaglamz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam bro Kamil... Salam kenal... Terima kasih sebab sudi singgah...Semoga berjaya juga :)

      Delete
  3. Replies
    1. Terima Kasih CN..slamat bersegmen jugak :)

      Delete
  4. selamat bersegmen along ^^,

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terima kasih Kak Inani... Selamat bersegmen jugak :)

      Delete
  6. goodluck alonggg~! along di tag di sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/05/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq KC.... btwy.. nanti along lawat KC smula mlalui link tu..

      Delete
  7. selamat bercatwalk along..jgn lupa sambil jalan letak buku atas kepala,baru jadi catwalknya..ngee..ngan marah ya..selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahha..Kak Khaty..smpt lagi melawak ye? Nanti along try..tapi kalau buku jatuh..salah Kak Khaty ea?ekeke.. selamat bersegmen :)

      Delete
  8. Replies
    1. Selamat Bergembira Berjalan gaya kucing Syira :)

      Delete
  9. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok PapaG... Terima sebab sudi singgah..terima kasih sebab buat segmen yang menarik ni.. terima kasih atas ucapan tersebut :)

      Delete
  10. hai hai !!
    MG blogwalking sni ..
    have a nice day ^__^

    btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    tqsm! xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sbb sudi singgah MG schmidt..kalau ada kelonggaran nanti saya join :)

      Delete
  11. hi hi rahim :)
    PG singgah melawat. thanks sebab singgah dan follow blog PG ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..sama2 PG... tq singgah... nnti kita singgah menyinggah lagi ya? Selamat bercatwalk :)

      Delete
  12. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Hidayu..... Selamat berjalan kucing buat awak.... dan selamat bersegmen :)

      Delete
  13. Goodluck. Singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi singgah Cik Natra..... selamat berjalan kucing

      Delete
  14. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah.. Salam perkenalan dari saya, RAhim Aim AKA Along :)

      Delete
  15. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah :)..nanti saya balas kunjungannya..

      Delete
  16. Replies
    1. terima kasih sudi singgah... macam mana nak catwalk ni? Belum apa2 da pening??hehe

      Delete
  17. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sebab singgah.... good luck for u too :)

      Delete
  18. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah, InsyaAllah, Along akan singgah dan follow blog anda semula secepat yang mungkin :)

      Delete
  19. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah..selamat berjalan ala-ala kucing :)

      Delete