Vlog : Komplen sajo

Wednesday, May 06, 2015 Rahim Aim21 6 Comments

Kritik Dan Komplen




Disebabkan jiwa raga terasa malas untuk menaip, biar video sahaja menjadi pencerita buat semua. Selamat menonton.

Adios dan selamat malam... Maassalamah...

6 comments:

  1. selamat malam aim...akk bace komen aim tadi...jangan sedih2 fikir pasal zaman sekolah tau...insyaallah there is always rainbow after rain kan :D insyaAllah u deserve a better future :D cheer up tau! :D akk dah follow aim yer :D selalu2 lah datang lalu blog akk yer :D nnt akk dtg sini lgi yer :D gudnite aim yer! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)... Btwy.. Kak Eca!!! Kenapa komen benda yang tak de kaitan dgn entry??? Wuargh!!! Ahha... papepun..tq sbb sudi singgah... betul tu.... Sentiasa ada pelangi setelah hujan berhenti... benda tulah yang along pegang selama ni.... Tq :)

      Delete
  2. komplen jgn tk komplen Aim hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahha... Memang lepas geram waktu buat video ni Kak Eny..hehe

      Delete
  3. Ko lps geram kt sape laa along huhu..komplen jer manjang hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat mereka yang suke mengomplen tentang kehidupan... Yang kurang bersyukur dengan apa yang mereka ada (tetiba islamik sekejap..hehe..)

      Delete