GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Wednesday, June 10, 2015 Rahim Aim21 55 Comments

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 BERNILAI RM3100


GIVEAWAY PERTAMA EFG | GIVEAWAY MEGA RAYA 2015


Bismillah...


giveaway efg mega raya 2015
EFG : GIVEAWAY MEGA RAYA 2015 RM3100


ASSALAMUALAIKUM dan selamat kembali ke BLOG yang serba HAVOC dengan bahan bacaan yang penuh ILMIAH hasil tulisan ALONG sendiri. Sekadar pemula bicara, dan prakata Along sendiri sebagai PENULIS, terima kasih yang amat tinggi dan tidak terhingga buat semua yang selama ini, ada untuk Along, MENYOKONG Along selama Along bergelar BLOGGER terutama SEKALI buat keluarga besar #EFG yang terlalu HAVOC dan HAPPENING!!!


Hari ni, SECARA RASMI, EFG melancarkan GIVEAWAY yang PERTAMA. GIVEAWAY yang di beri nama GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100  ini, bukanlah suatu permainan bukan juga suatu gurauan. Terima Kasih buat para SPONSOR terutama sekali, HELENZ SIGNATURE atas kepercayaan yang diberikan kepada kami warga EFG, dengan mengeluarkan SPONSOR yang agak besar buat kami, bagi menjayakan MISI dan GIVEAWAY sulung kami ini.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian:

"GIVEAWAY EFG MEGA RAYA"

Apa tunggu lagi? Semestinya, sempena hari lebaran yang mendatang, anda-anda semua inginkan duit raya percuma bukan? Belum cuba, belum tahu. Siapa tahu, mungkin anda-anda semua atau mungkin ALONG sendiri adalah tergolong dikalangan orang-orang yang bertuah untuk memenangi GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 bernilai RM3100 ini. Masuk sahaja PERCUMA, anda pasti takkan rugi apa-apa. Hanya perlu ikut syarat-syarat di bawah sahaja.. :_:


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK



Selamat Mengumpul Duit Sebelum RAYA semua...


Adios............
MAASSALAMAH...............

55 comments:

  1. Semoga berjaya kepada semua peserta ... :) lumayan hadiah tunai yang disediakan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Tuan HH.. sudi singgah dan tinggalkan komen... Terima juga atas ucapan tersebut :)

      Delete
  2. salam...saya nak join...tapi tak boleh nak add la FB Qaseh Zamri tu...tak ada button add friend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? Tak boleh? Along baru sahaja ADD dia pagi tadi, ada je button add.. NAnti Along singgah semula blog Cik Siti, Along akan tinggal komen kat sana

      Delete
    2. dah boleh dah....hee....kalau join, kena tinggalkan link kat sini ke tak payah?

      Delete
    3. boleh sahaja tinggal link di sini... Nanti Along akan maklumkan pada pihak penganjur :)

      Delete
  3. Replies
    1. Good Luck tuk Abe Niz jgk... btwy..xmo jelez2 k..haha

      Delete
  4. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah... Semoga berjaya buat akak juga.. Btwy ... Nao Mei tu nama sebenar ke? hehe

      Delete
  5. http://ekjozbuluh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100_11.html

    join but tak dapat penuhi syarat Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh..semua syarat perlu patuhi... satu lagi, saya ke blog abg ekjos tadi... tak jumpa pun entry berkaitan dengan GA ni?

      Delete
  6. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORaite confdeb..ada masa nanti Along singgah :)

      Delete
  7. Semoga berjaya buat semua peserta GA ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro kamil tak join ke GA? Cubalah join..mana tahu.. kemenangan berpihak pada bro..hehe

      Delete
  8. done cuba-cuba join. Hehehe.

    http://ekjozbuluh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100_12.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..dah buka link.. dan link tu wujud.. terima kasih abg izz dari ekjoz buluk :)... selamat bersegmen...

      Delete
  9. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck buat ira... selamat bersegmen dan semoga berjaya... :)

      Delete
  10. datang dari segmen sama. selamat maju jaya ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah.. Along akan balas kunjungan semula bila berkelapangan nanti :)

      Delete
  11. Assalammualaikum.. hai salam perkenalan.. saya singgah dan follow dari giveaway yang sama.. goodluck..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..terima kasih kerana sudi singgah.. Along akan cuba balas kunjungan dalam masa yang terdekat.. :)

      Delete
  12. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan .. Join ! hope dapat jadi salah satu yang lucky ;D

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan..dua kali komen nampak? Hehehe... Along pn hope bnda yang sama.. selamat bersegman ya..

      Delete
  14. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah... nanti Along akan balas kunjungan dalam masa yang terdekat :)

      Delete
  15. singgah follow sini dari segmen sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah... nanti Along akan balas kunjungan dalam masa yang terdekat :)

      Delete
  16. good luck... singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.dikbee.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  17. wana dari segmen yg sama :) GOODLUCK!!

    follow awak ..

    http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah... Selamat bersegmen... Along akan ablas kunjungan dalam masa yang terdekat..

      Delete
  18. good luck ea..
    terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015. Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan anda mengikuti syarat yang telah ditetapkan supaya berpeluang untuk menjadi pemenang .

    #EFG006

    ReplyDelete
  19. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    #275 follow sini jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done balas kunjungan.. selamat bersegmen.... HAha.... SUPRB OHSEM? Bold kan sikit..biar orang teruja..hehe

      Delete
  20. Salam, moga berjaya dalam Giveaway EFG Mega Raya

    Ikhlas dari
    www.hajarshikin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq for the wish..

      Yang Benar : Along aka Rahim Aim aka Budak Prihatin

      Delete
  21. Assalamualaikum , Salam Ramadhan , saya singgah sini ya .

    Good luck , kunjungan dari GA yang sama :) jemput singgah ..

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... Done balas kunjunga dan FOLLOW ur blog... semoga berjaya untuk segmen dari EFG ini.. :)

      Delete

  22. sy singgah sini
    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  23. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

    GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

    GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

    ReplyDelete
  24. GA dah tamat . Semoga berjaya ye :) BW sini

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  25. singgah n follow dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete