BOOKS : Be Nice To Me

Friday, June 12, 2015 Rahim Aim21 6 Comments

STUDY WEEK : SEMINGGU SEBELUM FINAL EXAM


BOOKS, Be Nice To Me...


Bismillah....


Books, be nice to me
Buku Semester 4 Sesi 2014/2015


Assalamualaikum dan selamat tengah hari buat para peniaga dan penjaja cerita, hasil karya coretan di papan kekunci laptop mahupun komputer anda-anda semua, yang sedang asyik serta sibuk menukil entry baru buat para pengunjung setia serta READERS yang sama ada anda kenal mahupun tidak semenjak dari awal anda bergelar ALUL BLOGGER sehinggalah sekarang, dan mungkin selamanya, selagi mana hayat dikandung badan, selagi mana akal fikiran bertindak secara waras dan selagi mana sumber INTERNET masih ada di muka bumi ini. Selamat kembali juga buat SEMUA ORANG yang sudi singgah dan baca BLOG Along yang BIASA-BIASA ini. Terima Kasih :)

Along sebenarnya agak terlambat untuk UP entry ni, memandangkan STUDY WEEK yang Along layan ibarat HOLIDAY WEEK ini, bakal tamat 4 hari dari sekarang. ARGH!!! Dah lah satu apa nota dan buku Along tak buka dan baca lagi, dah lah tiada suatu pun soalan SPOT yang Along Alert, hari nilah, baru pertama kali sejak bermulanya HOLIDAY STUDY WEEK. MINGGU DEPAN, hari ISNIN, bermulanya FINAL EXAM Along. GRRR!!! FIGHTING! HWAITING! STUDY-STUDY-STUDY! RAHIM! YOU CAN DO IT! I BELIEVE IN YOU! BELIEVE IN YOURSELF! GO RAHIM GO!

Harapnya, lepas tamat type entry ni, bila Along buka buku, bila Along baca slides, kedua-duanya akan BE NICE kepada Along. Mudah-mudahan, bila baca, MUDAH untuk Along FAHAM dan HADAM. Doakan Along ok kawan-kawan semua? Doa kalian amat penting ketika ini. Walhal Along tahu, Doa Along terhadap diri sendiri lebih penting. Herm...


BOOKS:
BE NICE TO ME

Adios...
MAASSALAMAH...........



Nota Tangan :

Entry ni di tulis semalam, pada waktu tengah hari, gambar pula di ambil pada pukul 12:45 minit malam waktu Malaysia. Entry ni lambat di UPLOAD berikutan penulis DELAY ambil gambar, koleksi buku untuk semester 4 sesi 2014/2015.. Harap Maklum..........

6 comments:

  1. good luck Along....moga dpt result cemerlang...
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Oraite Kak Azi..thankx for the wish... tq juga sbb click nuff.. hope nuff pun be nice tuk Along... hehe

      Delete
  2. Good Luck Along. kalau nak pandai lagi.. rebus buku tu buat tonik untuk periksa. Confirm dapat habiskan semua ayat dalam buku tu.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Along ada juga terfikir nak buat macam tu Cik T.. cuma bezanya, Along nak masak sambal petai buku-buku tu..ahha... lepastu makan...ahahaha

      Delete
  3. erm patut la...apapun semoga lulus cemerlang ya long

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patut apa? JArang2 ada kat TG n Whatsapp ea? Ahha.. Ok Kak.. TQ for the Doa

      Delete