Akhirnya, aku kena denda

Saturday, August 15, 2015 Rahim Aim21 18 Comments

AKHIRNYA, AKU KENA DENDA


Nasib Badan. Sportinglah Sikit...


Bismillah...
Alkisah...



Assalamualaikum dan selamat pagi warga kota blog yang sedang berpusu-pusu, berlumba-lumba menaip entry baru untuk di kongsikan buat para pengunjung blog mereka. Menaip-menaip juga, jangan lupa cek semula satu-persatu ejaan agar tiada TYPO yang berlaku.

AKHIRNYA, AKU KENA DENDA! Hahaha. Tulaj, asyik denda orang je, bagi prang denda yang pelik-pelik. Akhirnya, secara rasmi, Along kena denda. Eh?Korang tak tahu ke? Along kan baru sekolah rendah. Semestinya kena denda dengan pengetua. Eh? Pengetua bukan untuk sekolah menengah ke? Adoi, konfius sudah. Hahaha.

Ceritanya macam ni. Setiap hari, kami yang terdiri daripada 40 lebih ahli EFG, perlu lapor diri dengan menanda kedatangan di group WHATSAPP kami. KEBETULAN, kebetulan ya? Along bolwh ter, TERLUPA tanda kedatangan dalam tempoh waktu yang telah di tetapkan. Adeyh, tang ni, rasa konfius pun hado. Korang bayangkanlah, Along sangat yakin, Along telah pun tanda kedatangan tu SEMALAM, tetapi bila cek semula, rupanya MEMANG Along langsung tak tanda. Hahaha! Nasib badan....

WALAU nasib badan sekalipun, tetap kena SPORTING! THIS IS "EFG" hokay? Ahli EFG kena lah SPORTING.... Tak mahu ngelat-ngelat dari kena denda. Hahaha. Terima Kasih atas denda ini MOMMY IRRA aka Pengetua kami yang baik hati dan cantik. #Bodek

Dekat bawah ni, ada satu gambar. GAMBAR ini juga antara denda yang Along kena buat. Wuhuhuhu, Along selfie dengan gembiranya. Cubalah teka, Along selfie dekat mana.. Hahaha

Abaikan muka Along yang comel tu.Ahha


Salam Ukhuwah...
Adios...
MAASSALAMAH...

18 comments:

  1. Replies
    1. Yang diri dekat dengan TOILET tu, Comel tak?ahha

      Delete
  2. hakhak.lawak..nasib toilet lawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngee...kena la cari toilet yg lawa..bru kita kadi lawa... eh?ahha

      Delete
  3. Replies
    1. awek mendenya...tu adik along yang darjah 2 la..ahha

      Delete
  4. Along ada typo juga dalam entri nu

    ReplyDelete
  5. typo detected Along...(wakil KC hahaha)....

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi bw ke blog Along Yaya... Along singgah sebentar lagi ya?

      Delete