GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR

Saturday, August 29, 2015 Rahim Aim21 10 Comments

GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR


Giveaway Oleh herneenazir.com


Bismillah...
Alkisah...

giveaway hernee nazir
Klik Banner Di Atas Untuk Sertai


Assalamualaikum dan selamat petang. Ini adalah GA kedua yang Along sertai untuk BULAN ini. Walaupun agak lewat untuk sertai, namun, tidak bermakna sudah terlambat untuk sertainya kan? Tarikh tutup penyertaan, lebih kurang 3 hari sahaja dari sekarang. Macam mana nak sertai? Tu kat atas tu, KLIK sahaja BANNER tu. :).. Semoga berjaya buat semua yang menyertai. ALL THE BEST!!!


Salam Ukhuwah...
Adios...
MAASSLAMAH...

10 comments:

  1. Replies
    1. Kak Zatie join ke? Lupa nak cek senarai nama peserta..huhu..good luck jgk

      Delete
  2. Tenkiu..along..kunjungi blog mala.

    ReplyDelete
  3. Balas kujungan..good luck yer :)

    ReplyDelete
  4. 5 orang pemenang bertuah melalui blog

    Blog:
    Pemenang 1 : RM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji) – Nenot
    Pemenang 2 : 1 botol B-Complex (120 biji) – RahimAim
    Pemenang 3 : 1 botol Zinc Complex (120 biji) – Yoorin
    Pemenang 4 : Top Up RM20 – Syahidah
    Pemenang 5 : Top up RM10 – Azhafizah

    Tahniah kepada semua pemenang. sila emailkan kepada saya alamat dan nombor telefon anda ye untuk proses pengeposan hadiah dan top up. andainya anda tak menggunakan prepaid, saya gantikan dengan cash terima kasih kerana sudi join giveaway yang tak seberapa dari saya ni. keep in touch ye!
    email: hernee.nazir@gmail.com
    whatsapp: 012-7669877

    ReplyDelete