CERITA TENTANG KAWAN

Sunday, January 10, 2016 Rahim Aim21 4 Comments

CERITA TENTANG KAWAN


Vlog #24


Bismillah...
Alkisah...

IHSAN : google


Assalamualaikum, korang mesti ada sorang atau dua kawan, yang macam kawan Along. Jenis yang suka berkongsi cerita tentang apa yang dia tidak suka terhadap seseorang tu. Lagi-lagi, orang tu merupakan kawan korang juga. Herm, rasa tersepit di antara dua buah negara yang sedang berperang, tetapi kedua-dua belah negara tu, kau baik dengan mereka. Baik, bukan sebagai orang yang TALAM DUA MUKA atau MUSUH DALAM SELIMUT. Baik, bermaksud BAIK dari segi perhubungan yang SUCI,JUJUR dan MURNI. Itu sahaja....



Salam Ukhuwah....
Adios...
MAASSALAMAH...

4 comments:

  1. Selamat pagi......

    PapaG nak jemput join segmen yang sedang berlangsung di Papaglamz.com. Kalau sudi join tau. TQVM
    MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi papaG... ni promote ajak join ni, tengok tak VLOG Along tu? haha

      Delete
  2. Replies
    1. tengah merajinkan diri semula... Nak bangkit dan berusaha semula dalam vlog... Bila vlog, boleh buat 2 perkara dalam satu masa... Sahut seruan MENTERI... hehe... Bila Vlog, boleh share dekat Youtube dan Blog... :)

      Delete