KOTAK LENSA | SATU LAGI SEBAB UNTUK TERSENYUM

Wednesday, March 30, 2016 Rahim Aim21 3 Comments

KOTAK LENSA | SATU LAGI SEBAB UNTUK TERSENYUM


#1stEFGathering sekali lagi terakam dalam bentuk gambar sebagai kenangan


Bismillah...
Alkisah...



Assaamualaikum dan selamat pagi semuanya. Amboi tampak ceria semuanya ya? (Along guna 8th sense untuk tahu tahap keceriaan korang...) ( p/s : jangan percaya... :p). Kenangan di #1stEFGathering masih utuh dan kukuh dalam minda Along. Along rasakan, bagai tadi sahaja ianya baru sahaja berakhir. Entahlah. Mungkin kerana ianya suatu GATHERING yang HAVOC, BEST and also GATHERING OF THE YEAR kot! 


Ada beberapa blogger dikalangan ahli EFG telah pun menulis entry berkaitan dgn KOTAK LENSA ni. Antaranya, BondeZaidalifahKak Eny AbdullahKak Inani dan juga Kak Yanie. Dan semua penulisan ini, ditulis dengan gaya penulisan meeka yang tersendiri. Jika anda baca dari blog BondeZaidalifah, korang akan dapati, ini adalah kali pertama bonde bergambar menggunakan khidmat photo booth. Korang agak-agak lah kan, ni kali ke berapa ALONG sendiri bergambar menggunakan photo booth? Hah! Maghi sini ( bukan typo) Along share meh ( juga bukan typo), Ni juga adalah kali pertama Along bergambar guna khidmat photo booth ni.

Pertama sekali Along nak kata, gambar Along memang tak banyak. adalah dalam 4 gambar macam tu. Mana tidaknya, sifat pemalu yang terlalu tebal dalam diri Along ni membuatkan Along rasa malu yang teramat sangat untuk bergambar di photo booth tu. Yalah, dalam EFG ni, lelaki tak ramai. Lepastu, semua lelaki yang datang pula bawa pansangan masing-masing kecuali Along. Huhu. Yang akak-akak tu pula, memang ramailah kan yang hadir. Takkan Along nak ajak mereka bergambar? Segan tahap infiniti weyh! Haha. Plus, Along taknak la nanti timbul sebarang kontroversi yang tiba-tiba nanti boleh membuatkan Along masuk melodi. Huhu...

Jadi, gambar-gambar yang Along bakal kongsikan kejap lagi ni, adalah hasil gambar dari Kotak Lensa photo booth tu. Dan korang sendiri ada perasaan, perbezaan kewujudan Along dalam gambar dengan sorang akak ni. Begitu GILA dalam bergambar.. Hahaha. KC jangan marah ok? Gurau-gurau sahaja. Siapa KC? nanti korang akan tahu juga. Dah sedia?











Dah nampak? Siapakah gerangannya KC tu? Ok, begini, korang boleh tahu lebih lanjut tentang dia di http://www.sayidahnapisah.com/ untuk tahu siapakah gerangannya si KAK CIK ni. Tapi, jaga-jaga.. ketinggiannya tidak seperti yang korang sangka. Hahahha...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Semuanya! dengar-demgar sini pasangn telinga! (Baca sendiri kuat-kuat biar telinga dengar). Korang tahu? Kotak Lensa ada sediakan diskaun untuk mereka yang gunakan kod : EFGKBBA. RM200 pula tu diskaunnya. Banyak juga tu. Sampai penghujung tahun ni sahaja. Ok? 


Untuk tempahan dan maklumat lanjut:

Kotak Lensa


Telephone (WhatsApp/SMS/Call): 
                   +6 019 900 1191 (Klang Valley) 
                   +6 012 579 7955 (Ipoh) 

Instagram : KotakLensa
Fcaebook: Kotak Lensa


#kotaklensa #instantphotobooth

Itu sahaja dari Along buat korang semua untuk entry pada kali ini. Jika ada sebarang kekurangan, jika ada yang ingin bertanyakan soalan, jika ada yang mahu memberi sebarang kritikan. Tinggalkan sahaja di ruangan komen dekat bawah ni ok?


Salam Ukhuwah...
Adios...
MAASSALAMAH...


n_n

P/S : Korang boleh tengok hasil penuh gambar yang ditangkap oleh photo booth kotak lensa sepanjang #1stEFGathering kami di sini. Klik sahaja sini ok? atau klik ini : 

3 comments:

  1. best betul kotak lensa ni.. sapa kaki selfie mesti nak snap jer.. hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.... untung buat orang yang memang benar2 suka bergambar ni.. huhu

      Delete
  2. lawa gambar-gambar.

    Mummy dah berjanji nak announce pemenang pada 1 April 2016. Bukan APRIL FOOL ye, ni realiti punya. Jom tengok siapa pemenang bagi Mini Giveaway Hari Jadi Dhia Batrisya yang Ke-3 tahun: http://www.azlindaalin.com/2016/04/pemenang-mini-giveaway-hari-jadi-dhia-batrisya-tiga-tahun.html

    ReplyDelete