Gunakan Ubat Gigi Forever Bright Tanpa Fluorida

Friday, April 22, 2016 Rahim Aim21 5 Comments

GUNAKAN UBAT GIGI FOREVER BRIGHT TANPA FLUORIDA


FOREVER BRIGHT : Sparkling Aloe Vera Toothgel


Bismillah...
Alkisah...

Aloe Vera Toothgel


Assalamualaikum dan selamat petang. Entri-entri di blog Along ni dan macam biskut CHIPSMORE dah. Kejap ada, kejap tak ada. Padahal Along ni, hari-hari buka blog, buka bahagian post, dan di saat ingin mula menulis, otak jadi BLANK seBLANK BLANKnya. Hah! Along yakin dan pasti, perkara ni, bukan Along sahaja sorang yang pernah alami. Pasti, ada juga BLOGGER-BLOGGER di luar sana yang lalui perkara yang sama Along selalu lalui ini. Walau hakikat, bukannya malas atau tak nak menulis. Dah otak selalu sangat BLANK. Nak buat macam mana kan? Huhu...

Hari ni, Along nak kongsikan kepada korang semua, salah satu produk keluaran FOREVER LIVING iaitu FOREVER BRIGHT : Sparkling Aloe Vera Toothgel. Benda ni, ubat gigi tanpa fluorida. Setakat penggunaan Along untuk beberapa hari ni, Along dapati ubat gigi ini sungguh menyegarkan gigi dan juga mulut. Betul ni, tak tipu. Korang perlu beli dan rasai sendiri kalau korang nak tahu.

Gambar dari FB : UPM FLP Aloe Vera

Nampak tak? Inilah kelebihan-kelebihan yang ada jika anda semua menggunakan ubat gigi ini berbanding dengan ubat-ubat gigi lain. Tak apa, Along faham, korang semua jenis yang setia dekat satu-satu jenis ubat gigi kan? Ala, apa Along kongsikan ni pun, bukannya tanda Along paksa korang beli dan cuba pun. Tapi, bagi yang berminat untuk mencuba, korang cuba sahajalah ok? InsyaAllah, korang semua takkan rugi duit menggunakannya.

Macam Along katakan, Ubat Gigi ni, salah satu produk keluaran FOREVER LIVING. Ada banyakvlagi produk lain seperti dalam gambar-gambar di bawah ni :

1) Aloe Lips


Gambar dari FB : UPM FLP Aloe Vera

2) Aloe Ever Shield


Gambar dari FB : UPM FLP Aloe Vera

3) Aloe Vera Gelly


Gambar dari FB : UPM FLP Aloe Vera

4) Forever Bee Honey


Gambar dari FB : UPM FLP Aloe Vera

5) Aloe Vera Gel


Gambar dari FB : UPM FLP Aloe Vera

Dan bermacam-macam lagi produk keluaran FOREVER LIVING yang korang semua boleh miliki. Macam Along katakanlah, tidak salah pun korang mencubanya kan?  Ala, kalau lepas korang cuba dan korang dapati produk-produk keluaran FOREVER LIVING ni tak menepati cita korang sebagai pengguna, korang tak payahlah beli lagi. Tapi! Korang jangan pula halang orang lain yang suka mencuba dan sudi menggunakan produk-produk keluaran FOREVER LIVING ni ya?

Bagi mereka yang berminat untuk mencuba :

Hubungi Fara Hana di : SitiFarahanaNodzari

Korang juga boleh lawati FACEBOOK PAGE : UPM FLP Aloe Vera



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca...


Salam UKHUWAH...
ADIOS...
MAASSALAMAH...

n_n

5 comments:

  1. JALAN-JALAN ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Along jalan2 semula ke blog bro Jamil

      Delete
  2. Bonde suka produk ni mmg bagus sekali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan bonde kan.. herm... bonde taknak belanja Along produk2 ni ke? huhu

      Delete
  3. pasnii selfie always tayang gigi...

    ReplyDelete