SEDIA TERIMA KRITIKAN

Tuesday, April 12, 2016 Rahim Aim21 2 Comments

AKU SEDIA TERIMA KRITIKAN


Korang mampu terima kritikan?

Bismillah...
Alkisah...



Assalamualaikum dan selamat malam. Fuh-fuh, sejak akhir-akhir ni, panas dia lain macam. Apa orang kata tu? Serangan El Nino melanda bumi? Begitulah gamaknya. Tetapi, itulah ujian yang diturunkan oleh Allah buat kita semua. Sama ada kita ini, tergolong dikalangan hambanya yang bersyukur ataupun tidak, bergantung pada penerimaan diri kita terhadap ujian yang kita lalui ini. Ok, tanpa membuang masa, hari ni, Along ingin kongsikan vlog terbaru Along. Vlog ni semalam Along buat. Semangat tahu Along buat? Bukan apa, sebenarnya, dah pernah shoot vlog ni sblom ni, tapi, ada masalah teknikal dari segi SOUND, maka Along pun tak publish vlog pertama Along tu berkaitan dengan tajuk ni. 

Pertamanya, korang suka kritik orang kan? Tetapi tidak suka kena kritik. Betul tak? Hari ni, Along nak jemput korang semua KRITIK Vlog Along. Kritik ikut suka korang. Haha. Dan! Along amat berbesar hati kalau korang suka KRITIK di sini juga CHANNEL Youtube Along. Tak susah pun. tekan saha butan WATCH IN YOUTUBE dekat Video di bawah ni :



Salam Ukhuwah...
Adios...
MAASSALAMAH...

n_n

2 comments:

  1. Wow...
    Alhamdulillah..
    Diberi peluang utk menonton vlog yg hbat ini..

    Kritikan??..
    Terbaik bro...

    Jdikan apa yg kau suka sbgai smber kjyaan utk kau....

    Kipidap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sahabat kerana sudi tonton.... InsyaAllah aku akan DONGIBAP dan KIPIDAP dalam setiap yang aku lakukan.. Tq for your support.. i really appreciate it...

      Delete