BIOBAX COOL THERAPHY | Sembur sembur dah lega

Sunday, June 26, 2016 Rahim Aim21 2 Comments

Bismillah...
Alkisah...



BIOBAX COOL THERAPHY | Sembur-sembur dah lega. Assalamualaikum dan selamat pagi! Pernah dengar tak tentang BIOBAX? Apa? Tak pernah? Korang baru lepas GOOGLE dan tak jumpa langsung info pasal BIOBAX? Jangan risau, kita sama. Along pun dah cuba benda yang sama, namun, masih kurang informasi berkaitan dengan produk yang dinamakan BIOBAX ini. Namun, kenapa Along tetap bersemangat nak kongsikan? Kerana duit? Kerana tanggungjawab kerja? Bukan, Along sebenarnya ingin kongsikan kepada korang semua secara ikhlas sepenuh hati. PERCAYALAH!

Namun, Along tahu, korang pasti akan macam biasa dan selalu. Mana nak percaya apa yang Along kongsikan di laman perkongsian maya Along ni kan? Ya lah, Siapa Along di maat korang semua kan? (Di iringi lagu Aizat - Pergi). Tak apa, BIOBAX kan ada boleh menemani Along. Bila Along lenguh-lenguh badan, sengal-sengal di mana-mana bahagian badan, BIOBAX setia menemani Along. (Itupun selagi BIOBAX tu ada isi lah untuk Along gunakan). Eh? BIOBAX ni apa sebenarnya? Mesti korang tertanya-tanya kan? Kalau tak tanya sekalipun, tolonglah tanya ya? Ok, dekat bawah ni, Along akan kongsikan info-info berkaitan dengan produk BIBOAX ni. Semua info berkaitan akan Along kongsikan agar korang semua tahu dan faham, apa BIOBAX ni sebenarnya. :)


Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray with Eucalyptus Oil, Habbatussauda and Olive Oil. Biobax Cool Theraphy membantu melegakan kesakitan dengan cepat.



Kandungan Biobax Cool Theraphy adalah :-

- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal

Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.


Kegunaan Biobax Cool Theraphy


Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

- Sakit Belakang 
- Ketegangan
- Terseliuh
- Lenguh-lenguh
- Selsema/resdung

Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema. Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau. 

Kelebihan Biobax Cool Theraphy


- Melegakan lenguh leher & sendi
- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
- Tahan sehingga 5 jam
- Melancarkan peredaran darah
- Membantu melegakan lenguh bahu & leher
- Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
- Sesuai untuk melegakan selsema & resdung


Sekiranya berminat boleh whatsapp atau telegram Along di 019 - 7639489


Di sini Along ingin kongsikan cerita tambahan dari pengguna BIOBAX yang lain. Along panggil dia Kak lya. Kak lya ni salah seorang pengguna yang amat berpuas hati dengan produk Biobax ni. Begini cerita dari Kak Lya :

"Biobax Cool Therapy Melegakan Sakit Belakang.Pernah tak korang di ganggu rasa sakit belakang dan sakit pinggang..Mesti pernah kan kan kan..Cakap bab sakit belakang dan sakit pinggang,Lya memang selalu rasa sakit belakang dan juga sakit pinggang bila terlalu lama duduk dalam kereta,terutama dalam perjalanan balik kampung..Ya la kan,perjalanan balik kampung kadang kadang makan masa tiga empat jam lamanya..Bila asyik duduk je kat dalam kereta,mudah sangat sakit pinggang..Hari tu Lya ada la citer bab bab sakit pinggang dan sakit belakang kat Mommy Irra,sahabat blogger Lya..Mommy Irra syorkan Lya gunakan Biobax Cool Therapy untuk rawatan sakit belakang dan sakit pinggang..Kata Mommy Irra..Biobax Cool Therapy memang terbaik untuj rawatan sakit belakang dan sakit pinggang..Terpengaruh jugak la dengan cerita cerita Mommy Irra.Lya dapatkan satu botol Biobax Cool Therapy.Bila dah guna Lya dapat rasa keberkesanannya.. Bila sakit pinggang Lya spray Biobax Cool Therapy ,usap usap sikit dah rasa lega..Alhamdulillah....Berkesan.Biobax Cool Therapy melegakan sakit belakang dan sakit pinggang yang Lya alami sekian lama.."

(Pemilik Blog : Akif Imtiyaz)


Korang tahu tak, kenapa Along kongsikan cerita Kak Lya berkaitan dengan BIOBAX ni? Sebab Along tahu, korang semua bukannya mudah percaya dengan TESTIMONI dari orang yang korang tak kenali. Betul tak? Along tahu, sebab Along pun macam korang juga. Sebab tu Along kongsikan TESTIMONI dari orang yang Along kenal. Tak adalah takut kena TIPU ke apa ke. Betul tak? InsyaAllah, tiada unsur penipuan dalam BIOBAX ni :)


INFO TAMBAHAN :

1) Harga 1 botol Biobax adalah RM85. Tapi sekarang ada promosi RM80 sebotol. 
2) Sebotol boleh guna sehingga 500 kali semburan. 
3) Tahan sehingga 3 bulan 
4) Kalau korang berminat boleh whatsapp atau telegram Along di 019 - 7639489

*Semestinya ! Ada kelulusan KKM. Sebab tu Along tak merasa ragu-ragu!
*Biobax ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. (NOT151103971K).
*Insyaallah selamat digunakan.

Macam mana? Korang berminat tak? Tak apa, ambillah masa seberapa lama yang korang nak. Along sudi tunggu. :)...


Salam Ukhuwah...
ADIOS...
MAASSALAMAH...

2 comments:

  1. terbaik biobax...gambo biobax mula2 tu smart sangat...

    ReplyDelete