CUBAAN MENJADI VINER

Tuesday, September 20, 2016 RahimAim21 3 Comments

Bismillah...
Alkisah...


Tempat : Rumah Sewa
Masa : 10:01


Rahim Aim
RahimAimDotCom

Assalamualaikum dan selamat malam. Sekadar coretan pendek yang Along ingin kongsikan buat korang semua. Selebihnya, biar VINE Along berbicara. CEWAH! Along baru nak cuba sebenarnya ceburkan diri dalam bidang VINE ni. Bukan apa, macam korang tahu, Along ni seorang VLOGGER. Ke orang tak tahu? Hurm, biasalah, VLOGGER tak FAMOUS, tak ada siapa ambil peduli, ya tak? Sebabkan kekangan IDEA dan MASA, Along dah agak lama juga tak buat VLOG. Setelah berfikir panjang, Akhirnya, Along buat keputusan untuk ceburkan diri dalam bidang VINE. Tak perlu buat video panjang-panjang. Tak perlu fikir idea-diea berat. Cukuplah sekadar video santai untuk tontonan korang semua.

Alhamdulillah, setakat ni, konsisten, dah 4 hari along buat vine. Apa tujuan Along cakap dekat korang semua? Sebenarnya, Along nak korang semua #SUPPORT Along. hehe. Segala KEJIAN dan HINAAN tak dilayan. Tapi, MOTIVASI MEMBANGUN tu yang Along CARI. Yela, dalam hidup kita ni, ada yang suka JATUHKAN kita, Tapi, jangan lupa, tetap pasti wujud manusia di luar sana yang akan #SUPPORT hasil kerja kita. Oraite?

Ok, Along akan kongsikan LINK ke VINE Along untuk korang tonton. Bukan tak nak share sini, cumanya, Along nak korang terokai PAGE Along di FB. Hehehe.. Jangan marah ya?

PAGE : https://www.facebook.com/RahimAimBudakPrihatin/

Klik sahaja ok link di atas ni? Please... Korang baik kan? Cantik kan? Handsome kan? Kacak kan? Support Along tau! Segala kerjasama korang amatlah Along hargai.... n_n


Terima Kasih Sudi Baca...


Salam UKHUWAH...
ADIOS...
MAASSALAMAH....

3 comments:

  1. Semoga berjaya along.. :) salam ukhuwah dari salah seorang ahli job viral smartive..

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete
  3. Good Luck Along...

    Bonde sentiasa Support Along yea...

    ReplyDelete